PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σήμερα ήταν Περιστέρι! (video)


Πίσω του άφησε την ήττα κόντρα στον Κρόνο το Περιστέρι και πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, επικράτησε του Φιλαθλητικού (81-63), με την καλή άμυνα να επιστρέφει και την επιθετική λειτουργία να δείχνει σε ακόμα ένα ματς σε εξαιρετικό επίπεδο.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον ΓΣΠ, καθώς επικράτησε με 81-63 του Φιλαθλητικού στο κλειστό του Περιστερίου και συνεχίζει πλέον το κυνήγι της 1ης θέσης, εκεί όπου βρίσκεται ο Πανερυθραϊκός, που νίκησε τον Μανδραϊκό (80-69).

Η νίκη, ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ ή τουλάχιστον δεν ήταν βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου. Έπειτα από ένα ισορροπημένο και αναγνωριστικό α’ δεκάλεπτο που έκλεισε με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (16-15), το Περιστέρι «κόλλησε» στο β’, αφού δεν μπόρεσε επιθετικά να ανεβάσει στροφές ενώ και στην άμυνα παρουσίασε προβλήματα, με το ημίχρονο να κλείνει στο 32-33 υπέρ του Φιλαθλητικού.

img_1066

Ωστόσο, στο β’ μέρος επήλθε η μετάλλαξη… Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη «έπνιξαν» με την άμυνά τους τον Φιλαθλητικό και μέσω αυτής βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση, με συνέπεια το επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο να φτάνει στο 25-10 και το σκορ να φτάνει στο 57-43.

Στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο, το Περιστέρι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην επίθεση, αυξάνοντας κι άλλο την υπέρ του διαφορά, φτάνοντας τελικά εύκολα στη νίκη με 81-63.

img_1051

Ο μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού ήταν ο Δημήτρης Κατιάκος, ο οποίος τραυματίστηκε (διάστρεμμα) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας παίξει πολύ καλά μέχρι τότε και μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου γα να υποβληθεί σε εξετάσεις. Απών με διάστρεμμα ήταν κι ο Νίκος Λυκογιάννης

Τέλος, το «παρών» σε ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης.

img_1103

Δεκάλεπτα: 16-15, 32-33, 57-43, 81-53

Διαιτητές: Σκούτας, Σπυρόπουλος Σπ.

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 6, Ντακούλιας 9(1), Γοργόνης 11(3), Μαγκουνής 18(1), Πολυτάρχου 11(3), Παπαντωνάκος, Μάντζαρης 3(1), Κατιάκος 13, Τασόπουλος 7, Γκιουζέλης, Καπώνης, Φωτόπουλος 3(1).

ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Ζήβας): Παπαδημητρίου 17(4), Γκόντγουιν, Γκαβασιάδης 2, Γεωργοπαπαδάκος 2, Βαρνάβας 7(1), Ξύδης 6(1), Καστανιώτης 7(1), Λεγκίκας 2, Τσιτσιγιάννης 6(1), Γεωργιάδης 4.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment