PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Σάρωσε» στις εκλογές των δασκάλων ο Περιστεριώτης Α. Στάμος


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 η διαδικασία για την εκλογή του νέου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.

Υποψήφιοι πέρα από την προηγούμενη διευθύντρια Γεωργία Ψαρρά, ήταν ακόμα τρείς και συγκεκριμένα οι Αδάμ Στάμος, Παρασκευή Μανή και ο Κώστας Βλάχος.

Έπειτα από την εκλογική διαδικασία εγγεγραμένοι ήταν 278 και ψήφισαν 273 από τις οποίες 4 ήταν άκυρες και 11 λευκές ψήφοι.

Από τους 258 ψήφους, 144 πήρε ο Αδάμ Στάμος, 74 η Παρασκευή Μανή, 29 η μέχρι πρότινος διευθύντρια Γεωργία Ψαρρά και 11 ο Κώστας Βλάχος.

Έτσι νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Γ’ Αθήνας εκλέχθηκε με σαρωτικό ποσοστό ο Περιστεριώτης δάσκαλος Αδάμ Στάμος ο οποίος είχε οργανική θέση στο 6ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου.

Σε δήλωσή του σε κοινωνικό δίκτυο ο κ. Στάμος είπε: “Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όσους τίμησαν τους συνυποψήφιους μου γιατί η παρουσία τους στη διαδικασία προσδίδει κύρος στο θεσμό. Επίσης ευχαριστώ και τους αμέτρητους φίλους για την ηθική τους υποστήριξη.”

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη για τη σημαντική θέση που θα καταλάβει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment