PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σάλος σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιλίου


Την παραίτησή του υπέβαλε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με βίντεο στο οποίο φαίνεται να μην σηκώνεται από την θέση του κατά την ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμα του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου να αρνούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών από τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως στο κάλεσμα πάντως δεν απευθύνθηκε κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, ενώ στο βίντεο ένας εξ αυτών ακούστηκε να λέει «έχουμε να τιμήσουμε πολύ περισσότερους ήρωες κύριοι συνάδελφοι και δεν το έχουμε κάνει».

Κ. Μουζακίτης: Προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του

Στην επιστολή παραίτησης του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης αναφέρει τα εξής:

«Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment