PeristeriNews.gr
Ζώδια

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου σήμερα που η μέρα λέει κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να κάνεις ένα διάλειμμα από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις αλλά και να επικεντρωθείς σε όσα «τρέφουν» την ψυχή σου. Από την άλλη όμως, ο ενεργός Άρης σου ζητά να δουλέψεις εντατικά, οπότε μάλλον πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου έξυπνα, καλύπτοντας αμφότερες τις ανάγκες σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε καλεί να χουζουρέψεις περισσότερο, απολαμβάνοντας την περιποίηση του/της συντρόφου σου. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει κι εσύ να ανταποδώσεις στα ίσα, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο κι είναι πιθανό να κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες. Επιπλέον η μέρα δείχνει ιδανική για να διασκεδάσεις μαζί με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως κληθείς να διαχειριστείς κι ένα θέμα που θα προκύψει εξ αιτίας της επιπόλαιης συμπεριφορά κάποιου/ας, που νομίζει ότι δικαιούται τα πάντα! .

Ερωτικά

Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές και διαδοχικές κι αν δεν επικεντρωθείς εξ αρχής στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αρχίσεις να «παίζεις» δεξιά κι αριστερά, μπορεί μεν να περάσεις καλά, αλλά τελικά να φύγεις με… άδεια χέρια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι προτεραιότητές σου φαίνεται να αλλάζουν από… λεπτό σε λεπτό κι αν δεν συγκεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, το πιθανότερο είναι να σπαταλήσεις τον χρόνο σου, χωρίς να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς.

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται για τρυφερές οικογενειακές στιγμές και είναι μια καλή αφορμή, μέσα στις πολλές ασχολίες σου, να «κλέψεις» χρόνο για να βρεθείς με τον άνθρωπό σου σε ένα άνετο περιβάλλον, που επιπλέον θα τα έχετε όλα έτοιμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να βρεις τις σωστές απαντήσεις για όλα αυτά που σε βασανίζουν, πριν οδηγηθείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις ή κάποιο «ακατανόητο» ξέσπασμα. Κι ίσως το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας την αρχική αιτία για ό,τι σου συμβαίνει. Επιπλέον, θα σου κάνει καλό να ταξιδέψεις ή να «χαθείς μέσα στο πλήθος».

Ερωτικά

Ίσως νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση και δεν βλέπεις άλλη λύση από μια… ηρωική έξοδο αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε, σκέψου μήπως τελικά παίρνεις κάποια πράγματα πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο θα έπρεπε.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύες η καταναλωτική σου συμπεριφορά υπαγορεύεται από την επιθυμία σου να ξεφύγεις από την μιζέρια που υπάρχει γύρω σου κι όχι για να καλύψεις κάποια πραγματική ανάγκη. Τελικά όμως, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποφύγεις τις σπατάλες, το… shopping therapy μπορεί να πιάσει τόπο και να βελτιώσει την ψυχολογία και την απόδοσή σου.

Ερωτικές

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις την αγάπη ενός προσώπου, προσφέροντας του «τον ουρανό με τα’ άστρα», μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού μόλις σου τελειώσουν οι προσφορές, θα ξαναβρεθείς μόνος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δημιουργώντας ενίοτε και κάποιες «χαοτικές» καταστάσεις. Παράλληλα όμως μπορεί να σε ωθήσει και σε κάποιες πιο «μεταφυσικές» αναζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από όσα σε ταλαιπωρούν όταν δίνεις υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σέρνουν τον χορό μιας ερωτικής «γιορτής», που μπορεί να χαλάσει, μόνον αν εισβάλλει στο σκηνικό ένα πρόσωπο από το παρελθόν, διεκδικώντας αυτά που δεν πήρε κάποτε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσα μπορεί να αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, επιλέγοντας κάποιες «εναλλακτικές» μεθόδους για να αποτοξινωθείς και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Την ίδια στιγμή όμως η… προδότρα Αφροδίτη δείχνει πρόθυμη να σε παρασύρει σε «ατασθαλίες» και μάλλον θα χρειαστεί να βρεις την μέση οδό στο εγχείρημά σου.

Ερωτικά

Το πιο εύκολο πράγμα αυτήν την περίοδο είναι να βρεθείς σε μια παράλληλη σχέση ή σε μια κατάσταση που για διάφορους λόγους πρέπει να παραμείνει κρυφή. Όταν όμως βγουν όλα στη φόρα, θα βρεθείς σίγουρα σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο πλανητικός «συνωστισμός» στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ένα θέμα που μπορεί να αφορά σε ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Τελικά όμως, θα διαπιστώσεις ότι το «πρόβλημα» δεν είναι παρά ένα καπρίτσιο κάποιου/ας, που αναζητά τον τρόπο για να τραβήξει την προσοχή σου επάνω του/της.

Ερωτικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σου ανοίγει την όρεξη για μια ρομαντική όσο και «μυστηριώδη» σχέση, αντάξια των προσδοκιών και της ιδιοσυγκρασίας σου κι είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί είτε να αλλάξεις τελείως περιβάλλον, φεύγοντας από το σπίτι σου, είτε να το αναδιαμορφώσεις, με κριτήριο όχι τόσο την λειτουργικότητα του αλλά την αίσθηση που σου αποπνέει. Οι συνθήκες λοιπόν είναι κατάλληλες για να δώσεις μια διαφορετική «πνοή» και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, φρόντισε ωστόσο να μην ακυρώσεις εντελώς την πρακτική του αξία.

Ερωτικά

Σε μια ημέρα όπου η διάθεσή σου μπορεί να μεταβάλλεται με… ταχείς ρυθμούς, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον/α που θα σε ακολουθεί πιστά. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να υιοθετήσεις την πολιτική του «κάθε λιμάνι και καημός»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να εξηγήσεις τα ανεξήγητα, αφού παρά την επιμελημένη φροντίδα σου να πάνε όλα «ρολόι», κάποια πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται… εκτός τόπου και χρόνου! Ανάλογα «πλανημένη» μπορεί να αποδειχθεί και η λογική κρίση σου σε μια σειρά από ζητήματα, γι’ αυτό καλό είναι να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου.

Ερωτικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία σε καλεί να αναζητήσεις τη χαρά της ζωής σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, έχοντας βέβαια υπόψη σου ότι μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί κάτι σοβαρό, πέραν της αλματώδους ανόδου του ηθικού σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα οικονομικά σου, την οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να ενισχύσεις, προβαίνοντας σε αχρείαστες αγορές ή επιδείξεις γενναιοδωρίας απέναντι μάλιστα σε πρόσωπα που στην πραγματικότητα δεν έχουν κάποια άμεση ανάγκη και απλά εκμεταλλεύονται την ευπιστία σου! Ακόμη, αν δανείσεις χρήματα, θεώρησε τα εκ προοιμίου χαμένα!.

Ερωτικά

Ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με ένα πρόσωπο που σου προσφέρει πρόθυμα τις υπηρεσίες του, χωρίς όμως εσύ να νοιώθεις κάτι ιδιαίτερο. Κι αν η στάση σου δεν είναι ξεκάθαρη εξαρχής, μπορεί τελικά να το πληγώσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ανταποκριθείς αποτελεσματικά σε μια σειρά έκτακτων καταστάσεων και περιστατικών, ακόμη όμως κι αν δεν έχεις την διάθεση ή τις ικανότητες να αντεπεξέλθεις, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί/ες, πρόθυμοι/ες να σε βοηθήσουν. Καλό είναι βέβαια κι εσύ να ανταποδόσεις το καλό που σου κάνουν, ώστε να μη φανεί ότι καταχράσαι την εμπιστοσύνη τους.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα και την προσωπική σου ζωή, αφού αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι μια μόνιμη αγκαλιά αλλά μια «περιπλάνηση», που ίσως εξελιχθεί σε αποπλάνηση!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment