PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ρόδος: Πυροβολισμοί σε γήπεδο που διεξάγονταν κύπελλο παιδικού ποδοσφαίρου


Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη  οπλοκατοχή και οπλοχρησία απήγγειλε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στο ένα από τα δυο αδέλφια που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο γήπεδο Κοσκινού στη Ρόδο, ενώ το άλλο κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά σε ανήλικους που συμμετείχαν στο 3ο διεθνές κύπελλο παιδικού ποδοσφαίρου, όταν ο πατέρας ενός από αυτούς ηλικίας 47 χρόνων συνεπλάκη με τρεις παράγοντες της ομάδας Διγενή Κοσκινού ηλικίας 24, 46 και 49 χρόνων και ήρθαν στα χέρια. Ο πατέρας ξυλοκοπήθηκε μπροστά στην οικογένειά του και φώναξε τον 42χρονο αδελφό του που έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά κατά του 46χρονου!

Αμέσως έφτασαν στο γήπεδο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν όλους τους εμπλεκόμενους και τους προσήγαν στην Ασφάλεια Ρόδου, όπου σχηματίστηκε η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος των δυο αδελφών. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 42χρονος και διαπιστώθηκε ότι το κατείχε παράνομα, κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment