PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ρόδος: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια


Το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο εντόπισαν δύτες το απόγευμα της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Πεύκων στη Λίνδο, όπου είχε βρεθεί και η σορός της.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος κατηγορούμενος, υπήκοος Αλβανίας, εντοπίστηκαν και ρούχα της 21χρονης.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες στην οικία του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του δεύτερου κατηγορούμενου (Έλληνας υπήκοος, 21 ετών) αλλά και στο φορτηγό όχημα του πατέρα του τελευταίου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάβασή τους από την οικία της στους Πεύκους έως και για τη μεταφορά του θύματος σε λιπόθυμη κατάσταση στην παραλία «Φώκιας».

Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται να μπει και το λάπτοπ της 21χρονης.

Σύμφωνα με της πληροφορίες της «Ροδιακής», στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο όταν αυτός ζήτησε από την φοιτήτρια να κάνει κάτι και αυτή αρνήθηκε.

Κατά τον 19χρονο, ο 21χρονος φίλος του θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η κοπέλα σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου τους ζήτησε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, πράγμα που προέτρεψε και εκείνος τον 21χρονο φίλο του να κάνουν, αλλά όπως κατέθεσε ο 19χρονος, ο 21χρονος τον πίεζε να την πετάξουν τα βράχια.

Στο μεταξύ, την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή, ζητεί ο συνήγορος της οικογένειας.

Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και να ζητήσει την αναπαράσταση του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment