PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ρωσία: YouTuber μετέδωσε ζωντανά τον θάνατο της κοπέλας του


Ποινική δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης που είχε ως συνέπεια τον θάνατο της 27χρονη κοπέλας του ασκήθηκε σε βάρος του Ρώσου μπλόγκερ Στας Ρεσέτνικοφ, γνωστού ως Reeflay, από ρωσικό δικαστήριο, που διέταξε τη σύλληψη και προφυλάκισή του.

Ο Reeflay θεωρήθηκε υπαίτιος για τον θάνατο της κοπέλας του, μέσα στο διαμέρισμά του, στα περίχωρα της Μόσχας, τον οποίο και μετέδιδε ζωντανά στο YouTube.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS η εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής (το ανάλογο του αμερικανικού FBI) της περιφέρειας της Μόσχας Ολγκα Βράντιι, ο Ρεσέτνικοφ θα παραμείνει προφυλακισμένος έως τις 3 Φεβρουαρίου.

Το πρωί της 2ας Δεκεμβρίου ο Ρεστένικοφ από το διαμέρισμα του στα περίχωρα της Μόσχας έκανε ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube, κατά τη διάρκεια της οποίας φαίνονταν η 27χρονη κοπέλα του να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα αναίσθητη.

Στην συνέχεια την μετέφερε στον καναπέ και την παρακαλούσε να ξυπνήσει, αλλά η κοπέλα εκείνη την στιγμή είχε ήδη πεθάνει.

Ο Ρεσέτνικοφ κάλεσε τότε τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία, συνεχίζοντας ωστόσο την ζωντανή μετάδοση.

Μόνο όταν έφθασαν οι πρώτες βοήθειες και η αστυνομία και διαπίστωσαν τον θάνατο της κοπέλας, ο 30χρονος μπλόγκερ διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση.

Ο ίδιος αρνείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο της κοπέλας του, δηλώνοντας ότι η ίδια έπαιρνε ναρκωτικά.

Ωστόσο, οι γιατροί διαπίστωσαν, ύστερα από σχετικές εξετάσεις, ότι η άτυχη κοπέλα είχε εσωτερικό κρανιοεγκεφαλικό τραύμα, πολλαπλές αιμορραγίες, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τρία τουλάχιστον χτυπήματα στο πρόσωπο.

Οι βιοχημικές εξετάσεις του θύματος συνεχίζονται.

Στη ζωντανή μετάδοση που έκανε ο Ρώσος μπλόγκερ στο διαδίκτυο, οι πολυάριθμοι θεατές έβλεπαν την κακοποίηση του θύματος εκ μέρους καθώς και άλλες έκνομες ενέργειες, οι οποίες θα αξιολογηθούν στην πορεία της ανάκρισης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment