PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Ρομπάι, Μπαρόζο και Ρεν οι δολοφόνοι Ελλάδας και Ιταλίας»


Σίφουνας εντός του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ο γνωστός για τον καυστικό λόγο του Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ.

Σίφουνας εντός του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ο (γνωστός για τον καυστικό λόγο του) Βρετανός Ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ.

Μιλώντας ενώπιον του προέδρου της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι, του προέδρου της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο αλλά και του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν, ο Φάρατζ έκανε λόγο για Ευρώπη και ευρώ υπό γερμανική κυριαρχία και επιτέθηκε στους 3 Ευρωπαίους πολιτικούς λέγοντας ότι δεν έχουν δημοκρατική νομιμοποίηση.

«Ζούμε υπό γερμανική κηδεμονία, κάτι το οποίο υποτίθεται ότι το ευρώ θα σταματούσε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νάιτζελ επικεφαλής του βρετανικού κόμματος των Ανεξάρτητων, σημειώνοντας μάλιστα στη συνέχεια πως «κάποιοι στο παρελθόν έχυσαν αίμα για να αποφύγουν αυτή τη γερμανική κηδεμονία της Ευρώπης»!

«Διαδραματίσατε και εσείς το ρόλο σας σε αυτό» είπε στη συνέχεια ο Φάρατζ απευθυνόμενος στους Ρομπάι, Μπαρόζο και Ρεν. «Όταν ο Παπανδρέου μίλησε για δημοψήφισμα, τον στριμώξατε και τον διώξατε από την πρωθυπουργία για να φέρετε μία κυβέρνηση-μαριονέτα. Το ίδιο κάνατε και με τον Μπερλουσκόνι, αποφασίζοντας ότι πρέπει να φύγει. Πρέπει να λογοδοτήσετε για όσα έχετε κάνει και να απομακρυνθείτε από τις θέσεις σας» πρόσθεσε ο Βρετανός ευρωβουλευτής.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, τέλος, δε δίστασε να χαρακτηρίσει τους 3 Ευρωπαίους πολιτικούς ως «ύαινες της Ευρώπης» για τον τρόπο που ενήργησαν σε Ελλάδα και Ιταλία, ενώ για τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι είπε χαρακτηριστικά ότι τον είχε αδικήσει λέγοντας παλιότερα ότι θα ήταν σιωπηλός δολοφονός: «Είχα κάνει λάθος όταν το είπα γιατί είστε θορυβώδης και μάλιστα πολύ» κατέληξε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment