PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Ραντεβού» στον κόμβο της Νίκαιας δίνουν οι αγρότες


Εκατοντάδες τρακτέρ αγροτών από την Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα αναμένεται να λάβουν θέση από σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο της Νίκαιας, έπειτα συντονισμό δράσης των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Τα τρακτέρ θα κινηθούν προς τον κόμβο Νίκαιας από σημεία προσυγκέντρωσης που έχουν οριστεί και στους τρείς νομούς, ενώ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι, καθώς στο κομμάτι της ΠΑΘΕ από κόμβο Πλατυκάμπου μέχρι και τον κόμβο Κιλελέρ θα απαγορεύεται η κυκλοφορία. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως επισημαίνεται, θα διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την τακτοποίηση των γεωργικών ελκυστήρων εκατέρωθεν της ΠΑΘΕ.

Στη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

– Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Βελεστίνου (Χ/Θ 312+000 της Π.Α.Θ.Ε) προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. από τον Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 351+000 της Π.Α.Θ.Ε.)

– Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 329+400 της Π.Α.Θ.Ε.) προς την επαρχιακή οδό Νέου Περιβολίου – Κιλελέρ στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και από εκεί θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. από τον Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 351+000 της Π.Α.Θ.Ε.),

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

– Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται στον Κόμβο Πλατυκάμπου (351+000 της Π.Α.Θ.Ε.) προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Βελεστίνου (Χ/Θ 312+000 της Π.Α.Θ.Ε).

– Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στον Κόμβο Πλατυκάμπου (351+000 της Π.Α.Θ.Ε.) προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας: 2410 -683168, 2410-683169.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment