PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς στο «The Gray Man»


Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Κρις Έβανς πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «The Gray Man» για το Netflix, με την υπηρεσία ροής να δεσμεύει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό μέχρι τώρα για παραγωγή, σύμφωνα με το Deadline.

Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση του Netflix ότι αυξήθηκαν κατά 10 εκατομμύρια οι συνδρομητές του κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Σύμφωνα με το Deadline, η υπηρεσία ροής σκοπεύει να δημιουργήσει ένα franchise τύπου James Bond με προϋπολογισμό έως 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2009 του Mark Greaney.

Ο «The Gray Man» είναι πρώην πράκτορας της CIA και ονομάζεται Court Gentry, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ανεξάρτητο δολοφόνο και θα τον υποδυθεί ο Ράιαν.

Ο Κρις, θα υποδυθεί τον Lloyd Hansen, ο οποίος κυνηγά τον πρώην συνάδελφό του στη CIA σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά τους ρόλους ήταν να τους αναλάβουν οι Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και Τζέιμς Γκρέι (James Gray), ανέφερε το Deadline, ενώ την παραγωγή θα είχε η New Regency. Το σχέδιο ναυάγησε και ανέλαβαν την επανεκκίνηση της παραγωγής οι αδελφοί Russo.

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Joe και τον Anthony Russo και θα είναι η πρώτη τους ταινία μετά το «Avengers: Endgame».

Ο Anthony είπε στο Deadline: «Αυτή η ταινία είναι μία μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μεγάλους ηθοποιούς που αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικές εκδοχές της CIA, για το τι μπορεί να είναι και τι μπορεί να κάνει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment