PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Χρηστίδης: Θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή και ανάλογα θα πράξουμε


Ο στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να επαναπροσεγγίσουμε τους πολίτες, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Επεσήμανε ότι είναι καθοριστική η μεγάλη αποχή και το γεγονός ότι πολλοί προοδευτικοί πολίτες δεν ψηφίζουν. «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον έναν ή τον άλλο πρωθυπουργό, είμαστε εδώ για να συνδεθούμε ξανά με τους πολίτες, για να αποκτήσουμε ξανά μαζί τους μία σχέση εμπιστοσύνης», τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Εμείς θα καταθέσουμε στους πολίτες τη δική μας πρόταση, θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή και ανάλογα με τη δύναμη που θα μας δώσουν οι πολίτες θα πράξουμε. Όποιος θέλει την επόμενη ημέρα να συνομιλήσει μαζί μας θα πρέπει να πει καθαρά και πολιτικά πάνω σε ποιο προγραμματικό πλαίσιο θα γίνει αυτή η κουβέντα».

Ο κ. Χρηστίδης επισήμανε ότι «εμείς έχουμε καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες το σχέδιο Ελλάδα, προτείνουμε μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό της παιδείας και της υγείας» και κατέληξε λέγοντας ότι «με αυτούς που στηρίζουν τους νόμους Κατρούγκαλου και Παρασκευόπουλου, με αυτούς που πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας και ότι η ασφάλιση είναι προνόμιο των λίγων, εμείς δεν συμφωνούμε. Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα και ουρά ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment