PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Ρήγας: Συλλογικές αποφάσεις για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί


Την ανάγκη να αυξηθεί η συλλογικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε «να είμαστε και πιο αποτελεσματικοί» υπογράμμισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 FΜ.

«Θέλουμε συλλογικά να αποφασίζονται τα πράγματα και οι στόχοι να υλοποιούνται με συλλογικό τρόπο ώστε και το κόμμα να μπορεί να ανταποκρίνεται μέσα στην κοινωνία (…) Τώρα από εκεί και πέρα τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά εφόσον έχει εξασφαλιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η συλλογικότητα. Αν αυτό υπάρχει εκεί μετράμε και το πόσο ήταν ικανά να ανταπεξέλθουν σε όλες τις ανάγκες τις οποίες χρεωθήκαν», ανέφερε ο κ. Ρήγας.

Αναφερόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη, είπε ότι «κάνει εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο, έχει δώσει μάχες με τους θεσμούς, οι οποίες ήταν στην κατεύθυνση να μην διαμορφώσουν το πεδίο της συμφωνίας σε άλλη πλεύση». Σημείωσε πάντως ότι «από εκεί και πέρα όμως ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες με βάση την συλλογική επιθυμία και λογική του κόμματος». «Δεν θεωρώ ότι η Αριστερά μας χρωστάει, εμείς της χρωστάμε άρα με αυτόν τον τρόπο πρέπει να λειτουργούμε», συμπλήρωσε.

Για τον ανασχηματισμό είπε ότι «είναι θέμα και θεσμικά του Πρωθυπουργού», προσθέτοντας ωστόσο ότι «όλα τα συζητάμε συλλογικά». «Όταν έρθει η όποια στιγμή εκτιμήσει και ο πρωθυπουργός για θέμα ανασχηματισμού αυτό θα το κάνει και θα το συζητήσουμε και μέσα στα θεσμικά όργανα του κόμματος», ανέφερε, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία αναστάτωση» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος για την ΕΡΤ, σχολίασε ότι «δεν ήταν αυτός ο τρόπος με τον οποίο μέσω δικαστικού κλητήρα να απομακρύνεται ο διευθυντής ειδήσεων». Σημείωσε ακόμη ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους να υπάρχει νηφαλιότητα και συλλογικότητα και «κυρίως να είμαστε προσεκτικοί πως εκφραζόμαστε και προς τα έξω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment