PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Ρήγας: Ασύστολη κινδυνολογία από τη Ν.Δ.


Για ασύστολη κινδυνολογία με στόχο την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης κατηγόρησε τη ΝΔ ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, φέρνοντας ως παράδειγμα τη φημολογία των προηγούμενων ημερών για προβλήματα στην εκταμίευση της επόμενης υποδόσης και για μείωση των εσόδων του Αυγούστου.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Ρήγας δήλωσε εμφατικά πως η εκταμίευση της υποδόσης θα πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού τα προαπαιτούμενα έχουν υλοποιηθεί και διευκρίνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για τη μείωση που εμφανίζεται στα έσοδα του Αυγούστου, καθώς «οφείλεται αποκλειστικά στη μετάθεση της πληρωμής της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο στον Σεπτέμβρη».

Εν όψει της παρουσίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο ανέφερε πως θα δοθεί έμφαση στους στόχους του επόμενου διαστήματος, με βασικούς άξονες την ανάκαμψη της οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και τις μνημονιακές υποχρεώσεις.

Σχετικά με τη σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ την ερχόμενη Παρασκευή, στην Αθήνα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ελπίδα πως θα διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο αντίθεσης στις πολιτικές λιτότητας και ακραίων δημοσιονομικών περιορισμών.

Τέλος, κάνοντας απολογισμό του έως σήμερα κυβερνητικού έργου, σημείωσε πως ναι μεν η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τις δημοσιονομικές εξαγγελίες της λόγω της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, αλλά έχει περάσει 85 νομοσχέδια που κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για πρόσβαση στη δημόσια υγεία, δωρεάν ρεύμα, ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, πάταξη της φοροδιαφυγής και σημαντικές θεσμικές αλλαγές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment