PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Πολάκης: Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιώργο Παπανδρέου


Τα πυρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη δέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μετά τις δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στο δημοσίευμα του Guardian, στο οποίο γίνεται λόγος για κατάρρευση της δημόσιας υγείας. 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης κατηγορεί τον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του είπε αισχρά ψέματα για τοΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

«Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου», συμπληρώνει, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και του χρεώνει ότι είναι «το ίδιο ξεφτίλας» με τον Γιώργο Παπανδρέου που όταν ήταν πρωθυπουργός «για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα».

Aκόμη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του καταλογίζει ότι τον έχει πιάσει πανικός, επειδή σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και διερωτάται: «Και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;».

Τέλος, επιτίθεται και στα ΜΜΕ που «αναπαράγουν την εμετική συνέντευξη γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment