PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Π. Παπανικολάου: «Όποιος και να γίνει Δήμαρχος, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν δεν…»


Μια συνέντευξη με θεματολογία γύρω από το Περιστέρι και όχι μόνο παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», Παναγιώτης Παπανικολάου, στο PeristeriNews.gr.

Ο κ. Παπανικολάου έπειτα από ερωτήματά μας αναφέρθηκε στα προβλήματα του Περιστερίου και τις δυνατότητες που έχουν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ενώ τοποθετήθηκε και όσον αφορά τη κεντρική πολιτική σκηνή.

Προβλήματα στο Περιστέρι

Όσον αφορά τα προβλήματα του Περιστερίου, ο κ. Παπανικολάου ανέφερε αρχικά ότι τα δημοτικά τέλη είναι πάρα πολύ υψηλά και δυσκολεύουν εξαιρετικά τους επιχειρηματίες και τα νοικοκυριά. Παράλληλα, τόνισε ότι τα έργα που γίνονται στη πόλη δεν έχουν ουσία και ότι υπάρχει έλλειψη βασικών έργων στο Δήμο.

Δυνατότητες παρατάξεων Αντιπολίτευσης

Στη συνέχεια της συνέντευξης, επεσήμανε ότι αν οι Δημοτικές παρατάξεις είναι στο πλευρό των κατοίκων και παρεμβαίνουν τότε μπορούν να λύσουν κάποια μικροπροβλήματα στο Δήμο.

Κάλεσμα αυτοργάνωσης Περιστεριωτών

Ο κ. Παπανικολάου χαρακτήρισε τους πλειστηριασμούς «Αρμαγεδδών». Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι τράπεζες πλέον, λόγω των ξένων funds, θα κάνουν κατάσχεση άμεσα τα σπίτια του απλού λαού και είτε θα τα βάζουν σε real estate είτε θα τα πουλάνε στον κόσμο με νοίκι. Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό».

Κατάσταση πολιτικού σκηνικού

Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου είπε πως συνέβησαν αρκετά γεγονότα κατά τη διάρκεια του 2015. Ένα από αυτά, ίσως το πιο κομβικό, ήταν το δημοψήφισμα του Ιουλίου, στο οποίο ο λαός, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, ψήφισε κατά της ΕΕ, με 63%. Ωστόσο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε ένα τρίτο μνημόνιο, σφοδρότερο από τα προηγούμενα. Επίσης, τονίζει, ότι το μνημόνιο είναι 5-κομματικό, ασχέτως αν άλλα κόμματα τώρα τάσσονται κατά αυτού. Τέλος, προειδοποίησε τα κόμματα ότι στο Περιστέρι αυτά τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα δεν θα περάσουν.

Μήνυμα στους Περιστεριώτες

Ένα σημαντικό μήνυμα έδωσε στον κόσμο του Περιστερίου ο κ. Παπανικολάου, που τον χαρακτήρισε: «Zωντανό, με ιστορική μνήμη, που θέλει να προκόψει». Τους συνέστησε να κλείσουν την τηλεόραση, καθώς εμφανίζει. έναν ψεύτικό κόσμο. Ταυτόχρονα, παρουσίασε και τα 7 «Α» της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment