PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α: Περισσότερες από 7 ημέρες για την αποκομιδή των απορριμμάτων


Ξεκίνησε από τα συνεργεία των Δήμων, μετά την επίδοση των φύλλων επίταξης

Πάνω από μια εβδομάδα θα χρειαστούν τα ειδικά συνεργεία των Δήμων για να απομακρύνουν όλα τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αττικής, μετά την επίδοση των φύλλων επίταξης, σύμφωνα με εκτίμηση του Προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος.

Διευκρίνισε ότι όποιος εργαζόμενος λάβει το φύλλο επίταξης θα πάει κανονικά στη δουλειά του, επισημαίνοντας ότι μέχρι την Τρίτη το πρωί θα έχουν λάβει όλοι οι εργαζόμενοι τα φύλλα επίταξης.

Η Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι αρμόδια για να αποστέλλει τα φύλλα επίταξης των εργαζομένων στα απορριμματοφόρα, ενώ με συμπληρωματικό ΦΕΚ, άρχισε η ανάλογη διαδικασία και για τους εργαζομένους στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Στα “χαρτιά”

Μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ 2341/Β/18.10.2011 των Αποφάσεων του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Eσωτερικών που αφορούν στην επίταξη των Υπηρεσιών του προσωπικού καθαριότητας των Δήμων, οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών της Περιφέρειας Αττικής εξέδωσαν χθες περίπου 3.000 φύλλα επίταξης προσωπικών υπηρεσιών που αφορούν εργαζόμενους στις Υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, σε σύνολο περίπου 7.500.

Η διαδικασία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ανάλογα με τη συνδρομή των Δήμων που αποστέλλουν τα στοιχεία των υπαλλήλων τους στις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment