PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Π. Λύκος: «Σε πρώτο πλάνο η αναβάθμιση δρόμων στο Περιστέρι»


Για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης μας μίλησε αποκλειστικά στο Peristerinews.gr o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Περιστερίου, Παναγιώτης Λύκος.

«Η Διοίκηση Παχατουρίδη έχει στοχεύσει στην καθημερινότητα των πολιτών» τονίζει ο κ. Λύκος που μας ανέπτυξε την πορεία των εργασιών στους δρόμους της πόλης την επόμενη περίοδο.

Εδώ και ένα χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πολλές αλλαγές στους ασφαλτικούς τάπητες κεντρικών και μικρότερων δρόμων στο Περιστέρι από χρήματα του Δήμου και διεκδικούμενα.

«Τρείς μεγάλες εργολαβίες εξασφαλίστηκαν από το Δήμο Περιστερίου, με τη μια να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και τις άλλες δυο να ξεκινάνε από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον επόμενο Φεβρουάριο με χρηματοδότηση και υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής. Η μια θα αναβαθμίσει τις λεωφόρους Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως και η άλλη τους βασικούς κεντρικούς άξονες του Περιστερίου» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος που πιστεύει ότι με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών, η αλλαγή της εικόνας των δρόμων στην πόλη μας θα είναι μεγαλύτερη της τάξεως του 80%.

Στην εργολαβία που αφορά τους βασικούς κεντρικούς άξονες από όλες τις γειτονιές του Περιστερίου εντάσσονται δρόμοι όπως η: Τζων Κένεντυ, Παλαιάς Καβάλας, Πελοπίδα, Εθνικής Αντιστάσεως, Δωδεκανήσου, Σολωμού, Αγίου Βασιλείου και αρκετές ακόμα οδοί.

«Εκτός από αυτές τις δυο μεγάλες εργολαβίες θα υπάρξουν ακόμα δυο από το ταμείο του Δήμου Περιστερίου που θα αγγίξουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ» προσθέτει ο κ. Λύκος και συνεχίζει «Σε αυτές τις δυο εργολαβίες θα συμπεριληφθούν περισσότεροι από 150 δρόμοι που θα ενισχύσουν την εικόνα αναμόρφωσης των άλλων εργολαβιών».

Κλείνοντας μπορεί να καταλάβει κανείς ότι στις αρχές του 2019 θα μιλάμε για άλλη εικόνα στους δρόμους της πόλης μας με βασική επιδίωξη της Διοίκησης να είναι η καλυτέρευση του οδικού δικτύου στο μέγιστο βαθμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment