PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαιο εκχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco


Δημοψήφισμα σε όλη την περιφερειακή ζώνη του Πειραιά για την πώληση του λιμανιού του Πειραιά με θέση να αποδοκιμαστεί, ζητεί ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η πώληση του λιμανιού του Πειραιά δεν θα περάσει και θα σαρωθεί, μαζί με την κυβέρνηση, από το λαϊκό κύμα της αντίδρασης, ενώ όσοι την επιχειρήσουν θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά» αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Λαζαφάνης.

Κατηγορεί την κυβέρνηση πως εκτελεί συμβόλαιο προς την COSCO για την εκχώρηση του λιμανιού του Πειραιά, το οποίο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων στο παρασκήνιο και στο σκοτάδι.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ κάνει λόγο για «παράνομες, μετέωρες και πραξικοπηματικές εξαμβλωματικές διαδικασίες», με τις οποίες όπως επισημαίνει «η κυβέρνηση προχωρά ερήμην των Πειραιωτών και του ελληνικού λαού στο ξεπούλημα της πύλης της χώρας, που αντιπροσωπεύει το λιμάνι του Πειραιά».

«Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές» προσθέτει, «να μην ανακοινώνει το ΤΑΙΠΕΔ πόσες προσφορές κατατέθηκαν για την αγορά του ΟΛΠ», γεγονός που όπως σημειώνει «φανερώνει ότι προωθούνται σκοτεινές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις παρασκηνίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment