PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Εθνικό έγκλημα η πώληση της ΔΕΗ


Η συμφωνία την οποία πρόκειται να συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει πολλά εγκλήματα, με σημαντικότερο το επιχειρούμενο «ξεπούλημα της ΔΕΗ», σημειώνει σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι το εθνικό έγκλημα των εγκλημάτων», γράφει στο άρθρο του στo Documento ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Κάνει μάλιστα λόγο για βρώμικη επίθεση σε βάρος των συμφερόντων της μεγαλύτερης, δημόσιας επιχείρησης της χώρας μας, αλλά και σε βάρος της Ελλάδας, καθώς, όπως αναφέρει, αυτό που γίνεται αυτήν την ώρα είναι το τέλος της ΔΕΗ. «Θα έλεγα ότι πωλείται στην κυριολεξία η Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και με την επιβολή της νεοαποικιοκρατικής Τερατόικας, η οποία στη ουσία κυβερνά τη χώρα», σημειώνει.

Στο ίδιο άρθρο τονίζεται από τον γραμματέα της ΛΑΕ ότι «η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, σε ένα ύψος 40%, είναι παραχώρηση εδαφικής κυριαρχίας, είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας».

Καταλήγοντας στο άρθρο του, ο γραμματέας της ΛΑΕ σημειώνει ότι η συμφωνία είναι τερατώδης και ακόμα και αν υπογραφεί, δεν θα εφαρμοστεί. «Θα μείνει στα χαρτιά», υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment