PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: Στείρα κριτική από την αντιπολίτευση


«Η πατρίδα έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα, ένα νέο γενεσιουργό πατριωτισμό, που πραγματικά θα μετουσιώσει την κοινωνική αδράνεια και την κοινωνική παθητικότητα σε μια συλλογική προσπάθεια να βγάλουμε όλοι μαζί τον τόπο απ’ αυτήν την κρίση» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης είπε: «Εδώ είναι πεδίον δόξης λαμπρόν. Θα κριθούμε όλοι. Και οι συμπολιτευόμενοι και οι αντιπολιτευόμενοι».

«Θα κριθούμε όλοι από τη στάση και τη συμπεριφορά μας κι εκεί θα καταγράψουμε το τι έχει ο καθένας μέσα στη σκέψη του και μέσα στο μυαλό του» σημείωσε, καλώντας όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους «να επιδείξουν μέτρο και εχεφροσύνη για να μπορέσουν να φανούν έστω και τώρα χρήσιμοι στον τόπο».

Ο κ. Κουρουμπλής κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι επιδίδεται σε στείρα κριτική και ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για πρώτη φορά στα δημόσια πράγματα και είχε το ήθος και την πολιτική παρρησία να πει στον ελληνικό λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τι δυσκολίες τον περιμένουν. «Αντί, λοιπόν, να δείξετε υπομονή και δημιουργική κριτική, ο στόχος σας είναι να ανατραπεί η Κυβέρνηση. Και διερωτάται κανείς: Τόσο πάθος έχετε με τις καρέκλες; Δεν μπορείτε να κάνετε καθόλου υπομονή;» ρώτησε.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως ο αρχηγός της ΝΔ επαναλαμβάνει σήμερα εναντίον του πρωθυπουργού όσα καταλόγιζε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον Ανδρέα Παπανδρέου, όμως – όπως προσέθεσε – δεν είπε για τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στο συγκεκριμένο Υπουργείο. «Τι έκανε για τη διαλειτουργικότητα των βάσεων δεδομένων; Τι έκανε για την κωδικοποίηση της νομοθεσίας; Γιατί ξοδεύτηκαν 7 δισεκατομμύρια ευρώ από το 2000 μέχρι σήμερα για τη διαλειτουργικότητα των βάσεων δεδομένων και δεν κουμπώνει κανένα σύστημα το ένα με το άλλο; Σ’ αυτά δεν θα απαντήσει κανείς ποτέ;» διερωτήθηκε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment