PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: Ο κ. Σφακιανάκης δεν υποβαθμίστηκε


Την άποψη ότι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, με την απομάκρυνση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν υποβαθμίστηκε, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον Βήμα FM, αναγνώρισε ότι ο κ. Σφακιανάκης έχει κάνει ένα έργο, με επιμονή, με προσπάθεια, υποστήριξε όμως ότι δόθηκε μία (μεγαλύτερη) διάσταση στο ζήτημα.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, έπρεπε να γίνει μια τέτοια μετακινήση. επειδή ο κ. Σφακιανάκης δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος εξελίξιμος, για να πάει και του χρόνου παραπέρα.

«Αν διαφωνεί, γιατί ο άνθρωπος θέλει να ασχοληθεί με το αντικείμενο, είναι άλλο θέμα» πρόσθεσε.

Ιθάκη μας η ρύθμιση του χρέους

Την ανάγκη να κλείσει σύντομα η αξιολόγηση υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «κατανοούν και οι εταίροι ότι αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί».

«Πιστεύω ότι Μάρτιο – Απρίλιο τα πράγματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί» συνέχισε, μιλώντας στον Βήμα FM και τόνισε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει τη ρύθμιση του χρέους.

Όπως είπε, «δεν ξέρω αν θα τα ψηφίσουμε (τα μέτρα) στη Μεγάλη Εβδομάδα, γιατί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα είναι η Σταύρωση, αλλά είναι και η Ανάσταση, όπως ξέρετε. Η Ιθάκη είναι αυτή (η ρύθμιση του χρέους)».

Ερωτηθείς για τον Λάκη Λαζόπουλο, και την αναφορά του στην αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κ. Κουρουμπλής έκανε λόγο για μια ατυχή στιγμή.

Πρόσθεσε ότι διαφωνεί με τον Σόιμπλε σε πολλά πράγματα, πολιτικά και ιδεολογικά, αλλά δεν του χαρίστηκε κανείς: «Ο Σόιμπλε το ότι βρέθηκε σε μία δύσκολη στιγμή όταν έγινε το ατύχημα και δεν ιδιώτευσε, δεν αποσύρθηκε, δεν κλείστηκε στον εαυτό του, το ότι έγινε μια προσωπικότητα που δεσπόζει στην Ευρώπη είναι αποτέλεσμα του πείσματος, της δουλειάς του, της προσπάθειάς του και δεν του χαρίστηκε κανείς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment