PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: Θα βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά


Απέρριψε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής τα σενάρια πρόωρων εκλογών, μιλώντας στην ΕΡΑ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή η κυβέρνηση έχει όραμα, στόχο, έχουμε Ιθάκη. Θα βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά».

«Απολογούμεθα στον ελληνικό λαό και μόνο» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και συμπλήρωσε: «Μόλις ξεπεράσουμε την πρώτη αξιολόγηση, θα περάσουμε σε ανάπτυξη – υπολογίζω από τον Απρίλιο και μετά. Αλλά και οι άλλοι ας κάνουν όνειρα θερινής νυχτός για αποστασίες, και άλλα αποσταθεροποιητικά σενάρια, εκλογές κτλ. Αλλά τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».

Την άνοιξη αρχίζει ο διάλογος για τον νέο εκλογικό νόμο

Μόλις τελειώσει το ασφαλιστικό και το αγροτικό και αφού υπάρξει ένας στέρεος διάλογος και ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ των κομμάτων, θα φτιάξουμε έναν νέο εκλογικό νόμο, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στην ΕΡΑ, τόνισε ότι στόχος είναι να προσελκύσει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων οι οποίοι τώρα αποστρέφουν το πρόσωπο τους από την πολιτική ώστε να μπορέσει να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές.

Πρέπει να ψηφιστεί από 200 βουλευτές και να υπάρξει σύγκλιση και σύνεση, πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής, διευκρινίζοντας ότι ο διάλογος θα αρχίσει την άνοιξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment