PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κυβερνά «αντισυνταγματικά και παράνομα»


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «συνεχίζει να κυβερνά αντισυνταγματικά και παράνομα», στηριζόμενος σε βουλευτές-αποστάτες και σε βουλευτές που εγκατέλειψαν τη λαϊκή εντολή, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από την Σπάρτη, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Καμμένος μίλησε για «βουλευτές-αποστάτες, οι οποίοι αντάλλαξαν τον υπουργικό τους θώκο με τη βουλευτική τους έδρα, βουλευτές οι οποίοι εγκατέλειψαν τη λαϊκή εντολή την οποία πήραν και συνεχίζουν σε μία πλειοψηφία που στηρίζεται στην ανταλλαγή και στο συμφέρον».

Επίσης, επιτέθηκε και στη ΝΔ, σημειώνοντας ότι «οι Λάκωνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ψηφίζοντας τη ΝΔ, δεν ψηφίζουν τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μιλτιάδη Έβερτ, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά ψηφίζουν τη ΝΔ του Τατσόπουλου, του Ψαριανού, ο οποίος ζήτησε την αποβολή των συμβόλων της πίστεως από τα σχολεία, την κατάργηση των θρησκευτικών, και όλων αυτών οι οποίοι αποτελούν πλέον το προσωπικό μιας παράταξης η οποία δεν εκπροσωπεί τις παραδόσεις της ΝΔ».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός είπε 46 φορές τη λέξη εμείς, αλλά στο “εμείς” ξέχασε να πει ότι αν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα υπήρχε σταθερότητα στη χώρα, δεν θα είχαμε βγει από την εποχή των μνημονίων, δεν θα είχαν προστατευτεί οι συντάξεις, δεν θα είχε δοθεί η 13η σύνταξη, δεν θα είχε μειωθεί ο ΦΠΑ, δεν θα είχαν διασφαλιστεί οι εργαζόμενοι, δεν θα είχε μειωθεί η ανεργία, δεν θα είχαμε οδηγηθεί στο μοίρασμα του πλεονάσματος που πλέον αποτελεί μία πραγματικότητα».

Ο κ. Καμμένος έκανε εκτενεί αναφορά στα εθνικά θέματα, την τουρκική προκλητικότητα και στη στάση των πολιτικών κομμάτων, λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέτουμε το εθνικό συμφέρον πρώτα από το πολιτικό για να σημειώνσει ότι «ακριβώς επειδή κατάλαβα από νωρίς το τι πρόκειται να συμβεί χθες στη Βουλή, ζήτησα την αναβολή της συζήτησης».

Όμως, όπως πρόσθεσε, «δεν έγινε δεκτό από τα κόμματα, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προτίμησαν να ενισχύσουν τη συσπείρωσή τους, παρά να βγούμε όλοι μαζί με μία κοινή εθνική φωνή, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο…»

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι «η απειλή για τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ είναι απειλή εισβολής και κατοχής και εδώ πρέπει ακριβώς την περίοδο των ευρωεκλογών να αντιληφθούμε ποιος είναι ο ρόλος της Ευρώπης στην οποία συμμετέχουμε, διότι δεν παραβιάζεται μόνο η κυπριακή ΑΟΖ, αλλά παραβιάζεται η Ευρωπαϊκή ΑΟΖ».

Σε αυτό το σημείο, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «η Ευρώπη την οποία θέλουμε, είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης και των κοινών συνόρων, η Ευρώπη των εθνών-κρατών, η Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι η Ευρώπη ενός παράνομου οργάνου, όπως είναι το Eurogroup, η Ευρώπη των δανειστών, η Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment