PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Καμία σύμπλευση με VMRO


«Καμμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO», έγραψε στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το πρωί της Κυριακής, παραθέτοντας σύνδεσμο για ένα άρθρο που κάνει λόγο για «εγκληματική» και «ανθελληνική» δράση του κόμματος.

Κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στη ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των βουλευτών της αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ, που στήριξαν την πρωτοβουλία Ζάεφ.

Οι έξι από τους οκτώ «βγήκαν από την φυλακή» για να ψηφίσουν υπέρ της αναθεώρησης τόνισε, αφήνοντας εκ νέου υπονοούμενα για δωροδοκίες και ανταλλάγματα. Και στην ομιλία πάντως κράτησε αποστάσεις από το VMRO, το οποίο χαρακτήρισε συνεργάτη των κατοχικών δυνάμεων στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψηφορορία στη Βουλή της ΠΓΔΜ, στην οποία ο Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε τους 80 βουλευτές για να προχωρήσει η Συνταγματική Αναθεώρηση και η αλλαγή ονόματος της χώρας, ο υπουργός Άμυνας είχε αφήσει αιχμές για χρηματισμό βουλευτών. Η παρέμβασή του είχε προκαλέσει την αντίδραση των Σκοπίων, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Μίλε Μποσνιακόφσκι να τον καλεί να μην μοιράζεται fake news.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment