PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Καλύτερες ημέρες με το τέλος της αξιολόγησης


Αισιόδοξος ότι «με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες» εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι τις καλύτερες ημέρες «θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι».

Μιλώντας στο 2ο Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, ο οποίος την Παρασκευή δήλωσε ότι το πακέτο έκτακτων μέτρων δεν συνιστά τέταρτο μνημόνιο.

«Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφει η Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, αναφέροντας στην συνέχεια ότι «βγαίνουμε με την τελευταία αυτή αξιολόγηση που γίνεται από την πολιτική των μνημονίων και την επιβολή πολιτικών».

Έκανε λόγο για έλευση επενδύσεων και αρχή αναπτυξιακής πορείας και υπογράμμισε ότι «αυτό το καταφέραμε εμείς». «Η κυβέρνηση στάθηκε όρθια όλο αυτόν τον χρόνο, χάρη στους Ανεξάρτητους Έλληνες», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «υπάρχει ευθεία επέμβαση των ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδος για την τακτοποίηση πλέον της ρυθμίσεως του χρέους, γιατί ή θα γίνει διαγραφή του χρέους ή θα γίνει τέτοια επιμήκυνση του χρέους όπου ουσιαστικά το χρέος θα σβήσει μέσα σε δεκαετίες με επιτόκια που θα βρίσκονται κάτω από τα επιτόκια που σήμερα δεν δίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και αυτό το πέτυχε αυτή η κυβέρνηση».

Επιπλέον τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει «τα χαμένα χρόνια της πολιτικής των μνημονίων, της πολιτικής που οδήγησε ο Γιώργος Παπανδρέου και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τον τόπο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε στη συνέχεια ότι «σε κεντρικό επίπεδο, η εποχή της διαπλοκής τελείωσε». «Κανείς δεν λέει ότι ήδη βρίσκονται προφυλακισμένοι περισσότεροι από 20 μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είχαν την απόλυτη στήριξη του συστήματος μέχρι σήμερα», πρόσθεσε.

Επεσήμανε ότι η Ελλάδα γεωπολιτικά «έχει πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα νέο κόσμο που γεννιέται μέσα στην Μεσόγειο» και κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ότι επιχείρησαν να μετατρέψουν τη χώρα σε αποικία χρέους.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος επέκρινε τη Ν.Δ. ότι «έχει οδηγηθεί σε εντελώς ακροδεξιές λογικές» και επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι «το 2002 στην Ελλάδα ήταν 1.100.000, το 2011 ήταν πάλι 979 χιλιάδες και σήμερα μιλάμε για 50 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε οργανωμένους καταυλισμούς, προκειμένου να αναλάβει η κάθε χώρα της Ε.Ε. την ευθύνη και την ποσόστωση για να τους φιλοξενήσει».

Πρόσθεσε, ότι ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες «θα οδηγήσει σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, όπου τα κανάλια τα οποία θα μπορέσουν να πάρουν τις άδειες δεν θα εξαρτώνται από συγκεκριμένους νταβατζήδες οι οποίοι θα τα ελέγχουν και θα δίνουν πολιτική γραμμή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment