PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε σιγουριά στους Έλληνες


Με δεσμεύσεις έναντι των Ελλήνων για το νέο έτος κλείνει το 2014 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος άκουσε σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Παμποντιακό Σύλλο «Η Αργώ».

Με δεσμεύσεις έναντι των Ελλήνων για το νέο έτος κλείνει το 2014 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος άκουσε σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Παμποντιακό Σύλλο «Η Αργώ».

«Τελευταία μέρα μιας κακής χρονιάς για την ελληνική οικογένεια. Μιας χρονιάς που έφερε ανεργία και λουκέτα, έφερε στην πόρτα τις κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων. Η χρονιά αυτή περνάει, περνάει και φεύγει ανεπιστρεπτί με όλους εκείνους που αποφάσισαν να διοικούν τη χώρα μέσω e mail, να υποστείλουν τη σημαία και να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε, τα μεσάνυχτα «ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια καινούργια χρονιά. Ξεκινάει μια χρονιά που θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε τη σιγουριά στην ελληνική οικογένεια, για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, για να σταματήσουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες κυβερνώντες και τραπεζίτες, εισπρακτικές εταιρείες αλλά και η εφορία, για να ξαναδημιουργήσουμε την ελπίδα, για να χαράξει μια καινούργια μέρα που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα παιδιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment