PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία


Κάλεσμα στους πολίτες να ρίξουν την κυβέρνηση της τρόικας, προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κάλεσμα στους πολίτες να ρίξουν την κυβέρνηση της τρόικας, προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Πάνος Καμμένος από τη Σητεία Λασιθίου όπου πραγματοποίησε επίσκεψη.

«Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την εθνική της ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, πρέπει να αποκτήσει το δικαίωμα να ζει ελεύθερη»,τόνισε.

Ακόμη ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η κυβέρνηση, ακόμα μια φορά, φέρνει ένα νέο μεσοπρόθεσμο, ένα νέο μνημόνιο.

Ο κ. Σαμαράς, είπε, διέψευσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του. Ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύστηκε από τις πρωινές του δηλώσεις συνέχισε.

«Προχωρούν σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, όπως, άλλωστε, οι ΑΝΕΛ δηλώσαμε εδώ και τέσσερις μήνες στη Βουλή. Κόβονται οι επικουρικές συντάξεις» είπε και σημείωσε ότι ακόμα και εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση κάνουν πλέον ξεκάθαρο ότι πάμε σε νέα μέτρα, σε νέα μνημόνια, σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι στις 18 και τις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει, καλώντας το λαό «να ρίξει την κυβέρνηση της τρόικας, την κυβέρνηση των τραπεζιτών, την κυβέρνηση της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, την κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική αξιοπρέπεια, αλλά και την εθνική κυριαρχία».

Τέλος ζήτησε από τους Έλληνες «να αντιληφθούν ότι πλέον ο συγκυβερνητικός συνεταιρισμός λειτουργεί ως υπάλληλος συμφερόντων της τρόικας και της Γερμανίας», επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πίσω το δικαίωμα να ζει ελεύθερη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment