PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα στοιχεία


«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών», σχολίασε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη Δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Στην πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά του, ο κ. Κοτζιάς κατηγορεί τον κ. Κάμμενο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης.

«Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει», αναφέρει ο κ. Κοτζιάς και συνεχίζει: «Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το ‘ανεξήγητο μένος’».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment