PeristeriNews.gr
Media

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο Mega


Στην τελική ευθεία είναι η πρεμιέρα του νέου Mega Channel, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι εργαζόμενοι στο κανάλι βρίσκονται σε δοκιμαστικά εδώ και περίπου ένα μήνα και ο στόχος είναι να είναι όλα στην εντέλεια όταν ο τηλεοπτικός σταθμός θα εκπέμψει και πάλι Πανελλαδικά.

Το κανάλι θα έρθει ξανά στις οθόνες μας την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, έχοντας και την ταινιοθήκη του MEGA η οποία πέρασε και επίσημα στην κατοχή της Alter Ego.

Το στοίχημα για το νέο MEGA είναι να παρουσιάσει στους τηλεθεατές ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό προϊόν και για το λόγο αυτό κανείς δε βιάστηκε προκειμένου εκπέμψει νωρίτερα.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξεκινήσει την πρώτη ημέρα το νέο MEGA την πρώτη καλημέρα θα την ακούσουμε από τον Ντίνο Σιωμόπουλο, τον Νίκο Φιλιππίδη, την Τζίνα Μοσχολιού και την Μπάγια Αντωνοπούλου στις έξι το πρωί, ενώ πιθανότατα στις 10 θα παίρνουν τη σκυτάλη οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη.

Στις 5 το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει το νέο του ενημερωτικό μαγκαζίνο, ενώ οι ειδήσεις που θα αρχίζουν στις 8 το βράδυ θα έχουν παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment