PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πως το Περιστέρι θα γίνει Νέα Υόρκη με οικονομία! (photos)


Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες προετοιμασίας της πόλης μας για την εορταστική περίοδο, η οποία αναμένεται να αναδείξει το Περιστέρι σε τόπο προορισμού βάσει αυτών που γίνονται γνωστά από τον Δήμο.

Ο βασικός άξονας είναι να υπάρξει χαρά και αισιοδοξία στην πόλη μέσα από τον φαντασμαγορικό στολισμό και τις πολλαπλές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε διάφορα σημεία.

Στο θέμα του στολισμού ο Δήμος μας για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί αφού ο στολισμός γίνεται με οικονομία μεγαλύτερη του 70% σε σχέση με τους άλλους Δήμους μιας και τα στολίδια που θα γεμίσουν φέτος κάθε γειτονιά, κατασκευάζονται με αυτεπιστασία της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού Δήμου Περιστερίου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Ποθητό, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στις εργασίες.

Σε επίσκεψη του PeristeriNews.gr στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου μας αντικρίσαμε τους εργαζόμενους της υπηρεσίας να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα την εορταστική περίοδο.

IMG_6442

IMG_6422

IMG_6411

IMG_6407

Τα στολίδια που δημιουργούνται από το σιδηρουργικό τμήμα και μετέπειτα στολίζονται από το ηλεκτρολογικό θα αναρτηθούν από άκρη σε άκρη σε όλα τα σημεία της πόλης δημιουργώντας κλίμα μικρής Νέας Υόρκης.

Στο κομμάτι των εκδηλώσεων και φέτος θα υπάρξουν πρωτόγνωρες ημέρες με αναμενόμενη τη συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών από το Περιστέρι και όχι μόνο.

Από τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε αναμένεται να γινούν περισσότερες από μια μεγάλες συναυλίες με επιφανείς Έλληνες καλλιτέχνες για μικρούς και μεγάλους, μια κατάρριψη ρεκόρ Guinness που θα τραβήξει τα βλέμματα από όλη την Ελλάδα και φυσικά δεκάδες εκδηλώσεις με μουσική και θετική διάθεση.

Για ακόμα ένα χρόνο το Περιστέρι θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όλη την Αττική!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment