PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Πωλείται το Twitter;


Tο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τον τελευταίο καιρό φαίνεται να ψάχνει αγοραστή σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων.

Tο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τον τελευταίο καιρό φαίνεται να ψάχνει αγοραστή σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων.

Οι πληροφορίες θέλουν τους ιδιοκτήτες του Twitter να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Google και το Facebook αλλά απ’ οτι φαίνεται η Groupon, το Linkedln αλλά και η Zygna είναι έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι κάνοντας και αυτοί τη δική τους προσφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες εταιρείες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το Twitter αφού και στο παρελθόν είχαν γίνει προτάσεις που όμως απέρριψαν τα στελέχη του. Οι εκτιμήσεις θέλουν την αξία του Twitter να αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς οτι το Facebook αγγίζει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο χρόνος που μας πέρασε απ’ οτι φαίνεται ήταν κάθε άλλο παρά κερδοφόρος για το δημοφιλές site αφού αποφάσισε να επενδύσει σε προσωπικό και άλλες υποδομές όμως αντίθετα φέτος αναμένεται να έχει κέρδη παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι λοιπόν μετά την εξαγορά της “Ηuffington post” από την AOL που έγινε πριν λίγες μέρες, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα την εξαγορά της δεκαετίας και αν τελικά ο αγοραστής είναι το Facebook τότε θα αποκτήσει το μονοπώλιο στην αγορά των κοινωνικών δικτύων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment