PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυρκαγιές σε Μενίδι και Λουρδάτα Κεφαλονιάς


Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα στη συμβολή των οδών Αριστοκλέους και λεωφόρου Πάρνηθος, στις Αχαρνές Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος, αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Λόγω της πυρκαγιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος της οδού Βενιζέλου έως τη λεωφόρο Καραμανλή.

 

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λουρδάτα Κεφαλονιάς πολύ κοντά σε σπίτια και καταλύματα και από την πρώτη στιγμή σήμερα τα χαράματα βρέθηκαν στο σημείο η Πυροσβεστική, καθώς και ομάδα εθελοντών, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για την αντιμετώπισή της.

Με συντεταγμένο τρόπο και χωρίς πανικό οι τουρίστες ενημερώθηκαν για την κατάσταση, μάζεψαν τα πράγματά τους και τους παρέλαβαν λεωφορεία, όμως, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr αρκετοί δεν θέλησαν να φύγουν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεσή της επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με έξι πυροσβέστες καθώς και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν εθελοντές και οχήματα ΟΤΑ και της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment