PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυρκαγιά στην περιοχή Λουτρακίου – Περαχώρας


Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Λουτρακίου – Περαχώρας, με την Πυροσβεστική να τονίζει πως δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικίες.

Η φωτιά δεν κατευθύνεται προς την πλευρά κατοικημένης περιοχής, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτή την ώρα συνολικά 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους μοναστήρι και γηροκομείο

Για προληπτικούς λόγους, έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Λουτρακίου-Περαχώρας, εκκενώθηκαν το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική απομακρύνθηκαν από το σημείο περίπου 50 άτομα, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση, στην περιοχή της Καβησού, στις Φέρες Έβρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες, 10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 18 ατόμων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment