PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πταίσμα η λαθρεπιβίβαση


Δεν τίθεται θέμα φυλάκισης όσων δεν πληρώνουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δεν τίθεται θέμα φυλάκισης όσων δεν πληρώνουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά την τροποποίηση του συζητούμενου νομοσχεδίου στην οποία προέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.

Κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση που είχαν υποβάλει βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ο κ. Ρέππας αναδιατύπωσε τη σχετική τροπολογία ώστε να μη θεωρείται πλέον πλημμέλημα αλλά πταίσμα το αδίκημα της μη πληρωμής εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας.

Έτσι πλέον, δεν υπάρχει θέμα φυλάκισης και το σχετικό αδίκημα θα τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο, ενώ η ποινική δίωξη θα ασκείται μετά από έγκληση.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αργά τη νύκτα με τη ψήφιση των άρθρων του.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ακόμη και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, θα πραγματοποιήσουν τις προσεχείς ημέρες γενικές συνελεύσεις, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία τους.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν εξαγγείλει για αύριο 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment