PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρ. Παυλόπουλος: Ενωμένοι ξεπερνούμε τις δυσκολίες


Μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, από τη Ζαγορά του Πηλίου, την οποία επισκέφθηκε με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μήλου «Ζαγορίν».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγηθείς στην ιστορική Βιβλιοθήκη της Ζαγοράς είπε ότι ο χώρος είναι ένα λίκνο του Ελληνικού Διαφωτισμού, που αποδεικνύει την διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος. «Σε αυτόν τον χώρο, χάρη στην ευλογημένη σκέψη του Ρήγα Φερραίου, του Ανθιμου Γαζή, του Γρηγορίου Κωνσταντά, του Φιλίππου Ιωάννου και όσων άλλων σπουδαίων Ελλήνων που σπούδασαν και δίδαξαν σ’ αυτόν τον χώρο,ενισχύθηκε η ελληνικότητά του και είναι χρέος μας να έχουμε ανάλογο μέλλον ως λαός, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι «είναι γνωστό ότι εμείς οι Ελληνες όταν είμαστε ενωμένοι, ξεπερνούμε τις δυσκολίες» και τόνισε ότι είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που μας χωρίζουν.

Τέλος, εξέφρασε το θαυμασμό του για τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ζαγορίν» και την θαυμάσια 100ετή πορεία του με τα εκλεκτά προϊόντα και ευχήθηκε αυτή η πετυχημένη ανάπτυξη να αποτελέσει πρότυπο συνεισφέροντας στην εθνική και τοπική οικονομία.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment