PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πρώτες εικόνες από το τρέιλερ του Star Wars: Rogue One


Το Star Wars: Rogue One θα έχει να κάνει με μια ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων που προσλαμβάνονται από τη συμμαχία των επαναστατών, προκειμένου να ληστέψουν τα σχέδια για το πιο δυνατό όπλο της Αυτοκρατορίας: το Death Star.

Η Φελίσιτι Τζόουνς θα πρωταγωνιστεί ως στρατιώτης των επαναστατών, ενώ οι Ντιέγκο Λούνα και Ριτζ Αχμεντ θα υποδύονται επίσης τα μέλη της αντίστασης. Ο Μπεν Μέντελσον αναμένεται να παίζει έναν από τους κακούς και ο Τζόναθαν Αρις (από τη σειρά «Sherlock») ενδέχεται να έχει έναν ρόλο στο φιλμ.

Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά, και όχι ο Τζον Γουίλιαμς, θα γράψει τη μουσική για το «Rogue One» και χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο ποιος θα είναι ο βασικός εχθρός των επαναστατών στην ταινία, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο θρυλικός Darth Vader θα κάνει κάποια εμφάνιση στο έργο.

Το «Rogue One» τοποθετείται χρονολογικά ανάμεσα στο «Star Wars: Επεισόδιο 3 –Η Εκδίκηση των Σιθ» και το τέταρτο επεισόδιο της διαγαλαξιακής εποποιίας, τον «Πόλεμο των Άστρων» του 1977, στην εποχή της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ο Γκάρι Γουίτα και ο Κρις Βάιτζ έγραψαν το σενάριο βασισμένοι σε μια ιδέα του Τζον Νολ.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στα Pinewood Studios του Λονδίνου και το Star Wars Anthology: Rogue One αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Leave a Comment