PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Δήμο Περιστερίου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου, η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη των καρκίνων του πεπτικού συστήματος (στομάχου, εντέρου και παγκρέατος)», η οποία υλοποιήθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Περιστερίου (1η και 2η ΤΟΜΥ).

Την ημερίδα προλόγισαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγος κ. Γιώργος Μπεκιάρης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του 2ου Κέντρου Υγείας –  Πνευμονολόγος κ. Χρήστος Πολυχρονίου, η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 2ου Κ.Υ Περιστερίου κα Παρασκευή Αρσενοπούλου και η εκπρόσωπος της 2ης ΤΟ.Μ.Υ. κα Κωνσταντίνα- Ευαγγελία Τασσιοπούλου.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των Ιατρών:

  • Γεωργίου Δέσποινα, Δ/ντρια Ε.Σ.Υ, Γαστρεντερολόγος,
  • Καλογεράς Δημήτρης, Ιατρός Γαστρεντερολόγος
  • Παπαδάτος Παναγιώτης, Δ/ντής Ε.Σ.Υ, Χειρουργός

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Μπέτσης, ο κ. Α. Μποζίκας από τον ΑΣΔΑ και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου του Ε.Ε.Σ κ. Ευστρ. Εγγλέζος.

Η Επιστημονική Ημερίδα υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ΗΠΙΟΝΗ» για το 2018.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment