PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρόκριση με την ψυχή στο στόμα για τον Ατρόμητο (vid)


Ένα ματς που πριν από τη σέντρα φάνταζε τυπική διαδικασία για τον Ατρόμητο έγινε ροντέο με τη συμβολή του διαιτητή Αλέξανδρου Τσαμούρη ο οποίος τα έκανε μαντάρα με τις αποφάσεις του.

Τελικά ο Ατρόμητος προκρίθηκε με περιπετειώδη τρόπο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το 3-0 με το οποίο είχε φύγει νικητής από το Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Βόλο, λίγο έλειψε να μην αποδεχθεί αρκετό.

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει 0-2 μόλις στο 22ο λεπτό, ενώ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να κρατήσει το σκορ στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Ο Βόλος προειδοποίησε στο 10΄, όταν ο Μπαλογιάννης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Όμως στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με (αμφισβητούμενο) πέναλτι του Γκουαροτσένα, το οποίο κέρδισε ο Τσαούσης σε ανατροπή από τον Κιβρακίδη.

Στο 21΄ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, όταν σε σουτ του Μαξ η μπάλα βρήκε το χέρι του Καχίλα, ο οποίος δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Την ποινή από την άσπρη βούλα ανέλαβε να εκτελέσει πάλι ο Γκουαροτσένα στο 22΄ και να κάνει το 2-0.

Στην εκτέλεση, όμως, ο Γκουαροτσένα γλίστρησε και είχε δύο επαφές με την μπάλα, κάτι που δεν επιτρέπεται και ο διαιτητής έπρεπε να ακυρώσει το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τον Τσαμούρη προφανώς να έχει πληροφορηθεί για την γκάφα που έκανε και έτσι είπε να αλλάξει τροπάρι.

Στο 70′ Μπαλογιάννης είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού όπου έχει βρει ξεκάθαρα την μπάλα και μετά τον παίκτη.

Στο 82′ ο Βόλος έμεινε και με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Γκουαροτσένα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ταλόχα.

Στο 89′ ο Γιακουμάκης ανατράπηκε από τον Φεράρι αλλά ο Τσαμούρης δεν υπέδειξε την παράβαση.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54′ Ουμπίδες), Ουγκράι (28′ Στρούγγης), Ενσικουλού, Βέλλιος.

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46′ Τόρες), Μπακογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Ζοάο Φερνάντο (46′ Τσοκάνης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment