PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Πρόγραμμα του Θανάση Παφίλη, υποψηφίου περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση


Παρασκευή 1/10/2010

Κυριακή 3/10/2010

Παρασκευή 1/10/2010

9:00 πμ: Περιοδεία στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Άνω Λιοσίων.

1:30 μμ: Περιοδεία στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων (στο χώρο του ΧΥΤΑ). Συνέντευξη τύπου με θέμα: «Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Δήμος Κουμπούρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής.

7:00 μμ: Εκδήλωση – συζήτηση στον Άλιμο, για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ». Θα παρέμβει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Κατσώτης και θα συμμετέχουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Τάσσος Σταύρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Δουρίδας Χρήστος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Λιάπης Θοδωρής.

Κυριακή 3/10/2010

10:00 πμ: Περιοδεία στην περιοχή του Ωρωπού.

12:00 πμ: Περιοδεία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ωρωπού. Συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα «Για το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Παντελόγλου και Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment