PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στη Δυτική Αθήνα


Ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στη Δυτική Αθήνα μας δίνει, με σχετική ανακοίνωσή της, η Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Αναφέρει σχετικά:

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Αττικής για τα έτη 2018 – 2020 σας ενημερώνουμε ότι οι ψεκασμοί σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών για το έτος 2018 ξεκίνησαν στις 19-04-2018 με εφαρμογές προνυμφοκτονίας από εδάφους.

Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια εφαρμόζει το πρόγραμμα σε περιαστικές περιοχές και σε περιοχές υπερτοπικής σημασίας, ενώ οι Δήμοι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010τ. Α), παράλληλα με το έργο της Περιφέρειας, οφείλουν να προβούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων καταπολέμησης κουνουπιών εντός περιοχών χωρικής αρμοδιότητάς τους (φρεάτια όμβριων, σιντριβάνια, άλση, νεκροταφεία κτλ).

Στον πίνακα που ακολουθεί καταγράφεται η πορεία υλοποίησης του προγράμματος έως σήμερα στη Δυτική Αθήνα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment