PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πρωτοποριακό πρόγραμμα «Δράσεις Διατροφής & Κίνησης για όλη την οικογένεια» στο Δήμο Περιστερίου


Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα «Δράσεις Διατροφής & Κίνησης για όλη την οικογένεια» υλοποιείται τους τελευταίους μήνες από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επιστημονική ομάδα του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου σε συνάντηση στο Δημαρχείο ενημέρωσε εκτενώς για το πρόγραμμα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης.

Την επιστημονική ομάδα αποτελούν ο κ. Ιωάννης Μανιός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η κα Αγγελική Γιαννοπούλου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και η κα Χριστίνα Κατσαρού, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MMedSci, Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και των δεικτών υγείας των οικογενειών στην Ευρώπη, μέσω της προώθησης ενός υγιεινού και σωματικά δραστήριου τρόπου ζωής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment