PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πρωταγωνιστής του Hollywood έχει χάσει τον ύπνο του για την Ελένη Μενεγάκη!


Και το δηλώνει!

«Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα». Δήλωση που… σοκάρει από έναν από τους πιο γοητευτικούς νέους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ. Ο «Theo James Taptiklis», που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Underworld», ξεπερνά τις όποιες αναστολές του και μιλά με τα πλέον κολακευτικά και «καυτά» λόγια για την πλέον δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη.

«Ερχομαι σπάνια στην Ελλάδα, αλλά τη λατρεύω. Ο παππούς μου ήταν από την Πελοπόννησο και μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία. Ομως και ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια» δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος τον συνάντησε στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες, παρ’ ότι η βάση του ηθοποιού είναι το Λονδίνο.

Ιδανικός τύπος γυναίκας για τον Theo είναι η Ελένη Μενεγάκη. Αν και υποκλίνεται στη γοητεία της σέξι Τζένιφερ Ανιστον, υποκλίνεται και στην Ελένη. Οταν ο Γιώργος Σατσίδης τον ρώτησε «Τζένιφερ ή Ελένη;», δεν δίστασε να δηλώσει χωρίς δεύτερη σκέψη: «Ελένη, γιατί είναι μια γυναίκα που όταν τη σκέπτεσαι, μένεις άγρυπνος τη νύχτα!»

Στα παρασκήνια της συνέντευξης ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που τον κάνουν να νιώθει εντυπωσιασμένος με την παρουσιάστρια: «Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι τότε που είχα έρθει, Ιούλιο, στην Αθήνα και την είχα δει σε επαναλήψεις στον Alpha. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελο και η λάμψη της εκείνο το πρωί. Αν και δεν μπόρεσα να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς έλεγε -τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά-, ωστόσο έμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα. Μία θεία μου, όταν της ανέφερα για την Ελένη Μενεγάκη, μου είπε ότι είναι η Νο 1 Ελληνίδα παρουσιάστρια κι εγώ της είπα πως όταν μάθω να μιλάω ελληνικά τέλεια, θα ήθελα να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της. Θα ήθελα πολύύ να τη γνωρίσω από κοντά, γιατί είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει». Ρώτησε μάλιστα τον Γιώργο Σατσίδη θέλοντας να μάθει περισσότερα για την προσωπική της ζωή.

Το όνειρό του είναι να έρχεται κάθε χρόνο στη χώρα μας, ενώ αγαπημένο του νησί είναι η Σέριφος. Για την κρίση αποκαλύπτει ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα ούτε στο εξωτερικό, εκτός, όπως λέει, από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ενώ υποστηρίζει ότι όλοι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με λίγα.

Οσο για τη μουσική, ο Theo απαντάει: «Από ελληνική μουσική γνωρίζω μόνο τον Αντώνη Ρέμο. Είναι ένας τραγουδιστής που θαυμάζω και πάντα προμηθεύομαι τα CD του». Μάλιστα δεν δίστασε να τραγουδήσει στην κάμερα του MTV το κομμάτι του Αντώνη Ρέμου «Μα δεν τελειώσαμε»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment