PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτάθλημα για γέλια, Σκουλάς για κλάματα!


Στο ίδιο έργο θεατές! Ακόμα μία χρονιά που ο Ατρόμητος προσπαθεί να μπει «σφήνα» στην 3άδα, η διαιτησία, όπως και πέρυσι, τον βγάζει εκτός. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ηττήθηκε 2-1 από την Ξάνθη, με τον διαιτητή Σκουλά να δίνει στους γηπεδούχους το πιο αστείο πέναλτι της φετινής σεζόν.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν πολύ νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 5’ με γκολ του Κουλούρη έπειτα από πάσα «πάρε-βάλε» του Βασιλακάκη, αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35’ με γκολ του Ντουρίτσκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν την κατάσταση, αλλά τελικά το παιχνίδι κρίθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 58’ ο Κάστρο έπεσε εντελώς μόνος του μέσα στην περιοχή, χωρίς να τον ακουμπήσει κάποιος, ο Έλληνας διαιτητής υπέπεσε σε ένα από τα πιο… αστεία λάθη της σεζόν και ο παίκτης που κέρδισε το σφύριγμα έκανε το 2-1.

Με αυτό το τρίποντο, οι Ακρίτες έφτασαν τους 23 βαθμούς, ο Ατρόμητος έπεσε στην 4η θέση μένοντας στους 29 βαθμούς, με την τελευταία του νίκη να είναι στις 9/12/18 κόντρα στον Άρη στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μία νίκη μακριά από τους “8” του ΒCL το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Peristeri News

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Leave a Comment