PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προχωράει το έργο της Σοφ. Βενιζέλου στο Περιστέρι (photos)


Με γρήγορο ρυθμό προχωράει μέχρι στιγμής η ανάπλαση της Σοφοκλή Βενιζέλου στην Αγία Τριάδα αν και ακόμα χρειάζεται χρόνος για να γίνουν κατανοητές οι μεγάλες διαμορφώσεις που θα γίνουν στον κεντρικό οδικό άξονα του 4ου διαμερίσματος.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό δρόμο αφού τα αυτοκίνητα θα έχουν πλέον μόνο τριάμιση μέτρα χώρο διέλευσης και όλο το υπόλοιπο κομμάτι θα είναι πεζοδρόμιο!

Στο δρόμο θα υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης ενώ θα τοποθετηθούν και περισσότερα από 500 δέντρα όπως επίσης και νέος φωτισμός τελευταίας γενιάς. Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω θα γίνει και ασφαλτόστρωση.

Αυτές τις μέρες η εταιρεία που έχει αναλάβει την εργολαβία βρίσκεται στο κομμάτι της πλακόστρωσης της μια πλευράς πεζοδρομίου έξω από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας. Στις εργασίες βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Λύκος που ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πορεία του έργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάπλαση της Σοφοκλή Βενιζέλου θα πάει κομμάτι-κομμάτι μέχρι το σημείο του δρόμου που καταλήγει πίσω από το σταθμό μετρό «Άγιος Αντώνιος» ενώ κατά μήκος του δρόμου θα αναμορφωθεί και η πλατεία δίπλα στην παιδική χαρά που βρίσκεται απέναντι από τα ΕΛΤΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment