PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο νεαρός Ρομά για το θανατηφόρο τροχαίο


Ο κατηγορούμενος, ο οποίος προσήχθη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποδοκιμάστηκε έντονα από φίλους και συγγενείς των θυμάτων.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21 ετών Ρομά που κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δύο άλλους Ρομά με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα και ο άλλος σοβαρά, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο συνοδηγός του στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος προσήχθη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποδοκιμάστηκε έντονα από φίλους και συγγενείς των θυμάτων και μάλιστα κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο οι συγκεντρωμένοι εκτόξευαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του.

Σε δηλώσεις της, η συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιάννα Παναγοπούλου, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για ένα τροχαίο ατύχημα, «έναν ελιγμό» που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ατόμου.

«Σήμερα δικαιώνεται η πολιτική αγωγή ότι η υπόθεση αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά η συνήγορος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment