PeristeriNews.gr
Uncategorized

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γιάννος Παπαντωνίου


Για «χυδαία λασπολογία της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο Γιάννος Παπαντωνίου σε γραπτή δήλωσή του μέσα από τις φυλακές, με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για το σύστημα C4I.

Ο πρώην υπουργός και ήδη προφυλακισμένος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αναφέρεται στον μάρτυρα που τον εμπλέκει στην υπόθεση του C4I και υποστηρίζει ότι δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο, καθώς δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές στο πλαίσιο της σύμβασης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο Γιάννος Παπαντωνίου αναφέρει:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του “Δόγματος Πολάκη” κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε “αυτοβούλως” γιατί “ξαφνικά” θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο – αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι “φτάνει πια”. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 15/2

Peristeri News

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Σι Τζινπίνγκ

Peristeri News

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γ. Οικονόμου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

Peristeri News

Leave a Comment