PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προσφορά των «Fentagin» στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος»


Οι οργανωμένοι οπαδοί Ατρόμητου και Γ.Σ. Περιστερίου έδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο με την παράδοση τροφίμων στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες η κοινωνική κουζίνα που μαγειρεύει και μοιράζει εκατοντάδες δωρεάν μερίδες σε ανθρώπου που έχουν ανάγκη είχε έλλειψη σε τρόφιμα και χρειαζόταν ενίσχυση από τους πολίτες. Οι Fentagin έπραξαν άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσαν στην κοινωνική κουζίνα που βρίσκεται στον Κεραμεικό.

Αν ξέρετε ανθρώπους που πεινάνε, έχουν οικονομικό πρόβλημα ή βλέπετε άπορους οταν βγαίνετε για δουλειά να τους ενημερώσετε πως κάθε μέρα μπορούν να τρώνε στον Κεραμεικό, Μ.Αλεξάνδρου 122 απ’ την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Παίρνουν το φαγητό απλά απ’ έξω απ’ τον χώρο τους εκεί σε πακέτο, τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά την παρασκευή του.

Επίσης όποιος επιθυμεί να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια μπορεί να κάνει παραγγελία σε σουπερμάρκετ μέσω ίντερνετ με παράδοση στο χώρο και με τηλέφωνο επικοινωνίας «ο Άλλος Άνθρωπος» 6940882355.

Οι ανάγκες είναι:

Ζυμαρικά

Όσπρια

Ρύζι

Πελτέδες

Πουμαρο

Ελαιόλαδο

Λαχανικά

Μπαχαρικά

Φρούτα

Γάλατα, καφέδες, ζάχαρη

Χαρτοπετσέτες

Ρόλο κουζίνας

Χλωρίνη, οινόπνευμα, γάντια

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment