PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προσφορά αγαπής και αλληλεγγύης από την Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.»


Προσφέρθηκαν τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους ανταποκρίθηκαν και στήριξαν και φέτος το πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών προσφέροντας από το υστέρημα τους τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Θέλουμε να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουμε ως εθελοντές και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσφέραμε ¨ Όλοι Μαζί ¨ ένα Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι χαράς και ελπίδας δίνοντας το καλύτερο δυνατό παράδειγμα ανθρωπιάς ιδιαίτερα τώρα που οι οικονομικές συγκυρίες έχουν συμπιέσει τα οικονομικά όλων μας.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί, οι ανάγκες για βοήθεια είναι μεγάλες σε όλους τους τομείς. Η Αγάπη όμως των δωρητών ήταν για φέτος επίσης αυξημένη.

Το φετινό μήνυμα που εμείς εισπράξαμε αυτές τις Άγιες Ημέρες είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι και στα δύσκολα ο Έλληνας ανταποκρίνεται. Η ανταπόκριση όλων για προσφορά βοήθειας κάλυψε τις ανάγκες αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε Τρόφιμα , Ρούχα και ότι άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Η Προσπάθεια δεν σταματά συνεχίζεται…

Η Βοήθεια που συγκεντρώθηκε σε τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , παραδόθηκε σε 25 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και περιλαμβάνει, περιπτώσεις συνανθρώπων με πολύτεκνες οικογένειες, περιπτώσεις συμπολιτών μας που φροντίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες και συμπολίτες μας που από την οικονομική κρίση βρέθηκαν παροδικά σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Επίσης έχουμε υπό την προστασία μας και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που προσπαθούν μόνοι τους με μια πενιχρή σύνταξη και χωρίς να έχουν κανέναν συγγενή τους εν ζωή για να σταθούν στα πόδια τους.

Από όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας , τους συμπολίτες μας , τους γείτονες μας , τους φίλους μας , τους ηλικιωμένους , τους αγωνιστές της καθημερινότητας σας μεταφέρουμε πραγματικές Ευχές… για το 2012.

Ευχές από Καρδιάς γιατί χωρίς την δική σας συμπαράσταση θα ήταν δύσκολο για όλους.

Ευχές

από 25 οικογένειες

από 19 παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών

από 4 παιδία ηλικίας κάτω των 4 ετών

από 4 παιδιά με ειδικές ικανότητες

από 52 ενήλικες ηλικίας από 23 ετών μέχρι και 87 ετών

συνολικά από 77 άτομα

ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς .

Καλά Χριστούγεννα και ευχές για μια καλύτερη χρονιά το 2012

Τα στοιχεία των οικογενειών για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύονται, είναι όμως στη διάθεση όποιου επιθυμεί να προσφέρει οποιαδήποτε μορφή βοήθειας , αρκεί να έρθει σε επαφή με την Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. .

Οι οικογένειες αυτές εκτός από τα αυτονόητα της διατροφής σε πολλές περιπτώσεις χρειάζονται και ψυχολογική υποστήριξη.

Απευθύνουμε λοιπόν για ακόμα μια φορά έκκληση βοήθειας αυτή τη φορά σε ειδικούς, όπως ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, γιατρούς να προφέρουν εθελοντική εργασία και στήριξη σε συνανθρώπους μας που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν πρόσβαση στο εθνικό σύστημα υγείας .

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για λογαριασμό των οικογενειών τους δεκάδες ανώνυμους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα αλλά και όλους αυτούς που ήρθαν και δήλωσαν ότι επιθυμούν να συνδράμουν με διάφορους τρόπους όπως μπορεί ο καθένας ξεχωριστά .

Πληροφορίες στο 210-57.86.870 και στην ηλεκτρονική μας σελίδα, στο δια-δίκτυο www.kipoda.gr .


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment