PeristeriNews.gr
Διεθνή

Προστασία των Ρώσων τουριστών ζήτησε ο Πούτιν από Ερντογάν


Την ελπίδα του η τουρκική πλευρά να είναι σε θέση να διασφαλίσει την προτασία των Ρώσων τουριστών στη χώρα, έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος από μερίδα του στρατού, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, κατά την επικοινωνία –με πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου- ο κ. Πούτιν είπε πως η Ρωσία κρίνει ως απαράδεκτες τις αντισυνταγματικές ενέργειες και τη βία και πως ελπίζει ότι η τάξη και η σταθερότητα θα αποκατασταθούν στην Τουρκία.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο πρακτορείο RIA-Novosti ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα μίας διμερούς συνάντησης η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον Αύγουστο.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της τουρκικής προεδρίας, ότι η Άγκυρα ελπίζει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment