PeristeriNews.gr
Οικονομία

Προσλήψεις τουλάχιστον 1.000 εργαζομένων στον Σκλαβενίτη


Η εταιρεία που εδρεύει στο Περιστέρι ενισχύει το προσωπικό της λόγω των έκτακτων μέτρων.

Σε προσλήψεις που θα ξεπεράσουν τα 1.000 άτομα προχωρά η αλυσίδα Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr.

Ήδη η αλυσίδα έχει ενισχύσει τις τελευταίες ημέρες το ανθρώπινο δυναμικό της με 600 άτομα.

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κίνηση, η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, το “κενό” που δημιουργείται από τις άδειες ειδικού σκοπού αλλά και να αποσυμπιεστεί το υπάρχον προσωπικό το οποίο από τα τέλη Φεβρουαρίου έχει κουβαλήσει το βάρος της κατακόρυφης αύξησης της κατανάλωσης.

Την ίδια στιγμή η αλυσίδα “τρέχει”, σε συνεργασία με την e-food, πιλοτικό πρόγραμμα στην περιοχή του Περιστερίου, για να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές με άμεσες παραδόσεις των παραγγελιών. Στόχος της αλυσίδας Σκλαβενίτης, όπως ανέφεραν στο Capital.gr πηγές με γνώση, είναι από την επόμενη εβδομάδα να παραδίδει στην Αττική αυθημερόν τις παραγγελίες που “πέφτουν” στο ηλεκτρονικό κατάστημα Caremarket.gr το οποίο έχει εξαγοράσει, τις τηλεφωνικές παραγγελίες που δέχονται τα καταστήματά της αλλά και τις παραγγελίες που θα δέχεται πλέον και το e-food.

Στον σχεδιασμό, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα οι καταναλωτές που θα κάνουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, να παραλαμβάνουν οι ίδιοι από το φυσικό κατάστημα έτοιμες τις παραγγελίες που έχουν κάνει και να φεύγουν χωρίς να χρειάζεται οι ίδιοι να κάνουν τις αγορές τους εντός του καταστήματος.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Leave a Comment